Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /home/public/sites/www.wabisabiyoga.nl/wp-content/themes/lobo/functions.php on line 875

Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /home/public/sites/www.wabisabiyoga.nl/wp-content/themes/lobo/functions.php on line 875
Yoga - Wabi Sabi Yoga
Menu

ATTRACT WHAT YOU EXPECT
REFLECT WHAT YOU DESIRE
BECOME WHAT YOU RESPECT
MIRROR WHAT YOU ADMIRE

YOGA

Als je Yoga gaat beoefenen is het fijn om na te gaan waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Zoek je ontspanning door inspanning, wil je souplesse en spierkracht ontwikkelen, ben je herstellende van een blessure of wil je krachtiger en zelfverzekerder in het leven staan?
Tijdens de privé of groepslessen helpt WabiSabi je hier mee op weg. Daarnaast verzorgen wij programma’s op maat voor onderwijsinstellingen en bedrijven.

 

Groepslessen

Op maandagavond en woensdagavond geeft Wabi Sabi groepslessen. Zoek je een dynamische en krachtige vorm van Yoga, kies dan voor Vinyasa Yoga. Er is geen vaste volgorde van Asana’s en de houdingen vloeien in elkaar over. Hierdoor wordt Vinyasa Yoga als ‘vrijer’ ervaren. Door het toepassen van de Ujjayi ademhalingstechniek en het uitvoeren van de bewegingen ontstaat er een flow die zorgt voor zowel dynamiek als voor innerlijke stilte. Bekijk het rooster en meld je aan!

Personal yoga & Training

Naast de groepslessen kun je ook een afspraak maken voor een Personal Yoga Training. Een privé sessie volledig toegespitst op je persoonlijke wensen. Er wordt voor een Yogavorm gekozen die bij jou past. In de reguliere Yogalessen is er in sommige gevallen niet voldoende persoonlijke aandacht om bepaalde asana’s of thema’s te behandelen. Dan is Personal Yoga Training dé oplossing. Neem contact op voor meer informatie.

Bedrijfsyoga

Fysiek en mentaal gezonde medewerkers zijn de basis voor een gezond bedrijf. Toch is ontspanning op de werkplek vaak ver te zoeken. Medewerkers zitten vaak ongemerkt urenlang met opgetrokken schouders achter de computer. Zo sluipen veel voorkomende stressklachten als RSI, rugklachten en burn-out er in. Wil je investeren in het welzijn van je medewerkers en je bedrijf zodat je kosten bespaart door ziekteverzuim terug te dringen? Dan is BedrijfsYoga een goede keuze.Tijdens een Yogales verfrissen de ademhalings- en ontspanningsoefeningen de geest en ontspant het lichaam. De dynamische oefeningen verhogen de vitaliteit en verbeteren de lichaamshouding. Medewerkers kunnen zich beter concentreren, zijn productiever en zitten beter in hun vel. Ze krijgen tips en trucs hoe de adem te gebruiken om te ontspannen en in mijn BedrijfsYogalessen leer ik hoe zij mindfullness kunnen toepassen in de dagelijkse werkzaamheden. Neem contact op voor meer informatie.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!