skip to Main Content

attract what you expect
reflect what you desire
become what you respect
mirror what you admire

Namaste

Yoga

Naast de wekelijkse yoga groepslessen, verzorgt Wabi Sabi ook yoga trainingen voor bedrijven en privé yoga sessies op maat.

Trainingen

Wabi Sabi begeleidt jongeren zich weerbaarder te voelen en maakt ze bewuster van hun keuzes en gedrag. Dit doen wij aan de hand van een speciaal ontwikkeld interactief programma gericht op empowerment, het voorkomen van ongewenst seksueel gedragen, respect en vooral ook op plezier. Voor meiden onder de noemer Girls’ Talk en voor jongens Make a Move.

Ook verzorgen wij ‘Lessen in Geluk’

Groepslessen

Op verschillende dagen geeft Wabi Sabi groepslessen. Zoek je een dynamische en krachtige vorm van Yoga, kies dan voor Vinyasa Yoga. Er is geen vaste volgorde van Asana’s en de houdingen vloeien in elkaar over. Hierdoor wordt Vinyasa Yoga als ‘vrijer’ ervaren. Door het toepassen van de Ujjayi ademhalingstechniek en het uitvoeren van de bewegingen ontstaat er een flow die zorgt voor zowel dynamiek als voor innerlijke stilte. Bekijk het rooster en meld je aan!

Personal yoga & Training

Naast de groepslessen kun je ook een afspraak maken voor een Personal Yoga Training. Een privé sessie volledig toegespitst op je persoonlijke wensen. Er wordt voor een Yogavorm gekozen die bij jou past. In de reguliere Yogalessen is er in sommige gevallen niet voldoende persoonlijke aandacht om bepaalde asana’s of thema’s te behandelen. Dan is Personal Yoga Training dé oplossing. Neem contact op voor meer informatie.

Bedrijfsyoga

Fysiek en mentaal gezonde medewerkers zijn de basis voor een gezond bedrijf. Toch is ontspanning op de werkplek vaak ver te zoeken. Medewerkers zitten vaak ongemerkt urenlang met opgetrokken schouders achter de computer. Zo sluipen veel voorkomende stressklachten als RSI, rugklachten en burn-out er in. Wil je investeren in het welzijn van je medewerkers en je bedrijf zodat je kosten bespaart door ziekteverzuim terug te dringen? Dan is BedrijfsYoga een goede keuze.Tijdens een Yogales verfrissen de ademhalings- en ontspanningsoefeningen de geest en ontspant het lichaam. De dynamische oefeningen verhogen de vitaliteit en verbeteren de lichaamshouding. Medewerkers kunnen zich beter concentreren, zijn productiever en zitten beter in hun vel. Ze krijgen tips en trucs hoe de adem te gebruiken om te ontspannen en in mijn BedrijfsYogalessen leer ik hoe zij mindfullness kunnen toepassen in de dagelijkse werkzaamheden. Neem contact op voor meer informatie.

Back To Top